ThrowbackThursday – Bathroom update

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Accessibility and ageing-in-place design concepts were baked into this bathroom renovation. By removing a privacy wall between the toilet and vanity, we were able to find the space to offer a his-and-hers experience, divided by upper cabinetry that offers additional storage within easy reach.

 

Related Posts

Project Willis – Before & After Renovation in Victoria

Choose Your Own Adventure at MAC Renovations

The mark of creative genius is the ability to see something unique within the familiar. For our design squad, that might be finding the perfect bit of whimsy to showcase the homeowner’s style. For our carpentry crew, it could be finding the perfect angle to make the trim practically seamless. And for our leadership team, it’s the ability to see the potential in the people we work with and the encouragement to learn the…
Made with &