ThrowbackThursday – Condo Love

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Really proud of the difference we made in this project, opening up this condo to bring in the light and ignite conversations. 

To create a feeling of openness in this modest apartment with an awkward layout, we relocated the existing fireplace, which allowed for a kitchen island to bring dinner guests into the conversation, and by rearranging the layout we were able to create a functional working triangle.

Choosing a large wall oven with a separate gas cooktop allowed for additional storage on the island, and moving the dining room to a spare room provided a formal dining space for the homeowners while freeing up space for a much-needed pantry in the previous eating area.

Related Posts

Project Willis – Before & After Renovation in Victoria

Choose Your Own Adventure at MAC Renovations

The mark of creative genius is the ability to see something unique within the familiar. For our design squad, that might be finding the perfect bit of whimsy to showcase the homeowner’s style. For our carpentry crew, it could be finding the perfect angle to make the trim practically seamless. And for our leadership team, it’s the ability to see the potential in the people we work with and the encouragement to learn the…
Made with &